Sähkötyöt yrityksille

Monipuoliset sähköasennuspalvelut liikekiinteistöihin Raision, Turun ja lähialueiden kunnissa

Laajaa kiinteistösähköistysosaamistamme ovat asennukset omakotitaloista vaativiin liikerakennuksiin. Meiltä yleiskaapelointi-, hälytys- ja videovalvontajärjestelmät, sekä paloilmoitinratkaisut – sähköpätevyysluokan S1-oikeuksilla.

Teollisuussähköistyksessä meillä on pitkät perinteet. Ammattiosaamiseemme kuuluvat ASI-järjestelmien ja valokuitukaapelien asennukset, sekä prosessisähköistykseen liittyvät pneumatiikka- ja ilmaputkitukset. Teemme myös EX-alueiden sähköasennuksia sekä teollisuuden vaativia sähkölämmitysasennuksia.


Ota yhteyttä ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!Teemme myös DALI-ohjelmointia! 

Useiden valaistusalueiden kokonaisuuksia voidaan hallita DALI-järjestelmillä, ja niiden ohjauksen piiriin voidaan integroida paljon muitakin kodin tai kiinteistön toimilaitteita. DALI-järjestelmillä jonkin tietyn alueen, tai vaikka koko rakennuksen, useimmat päivittäiset toiminnot voidaan automatisoida ohjausjärjestelmien avulla. Samalla pystytään huomioimaan tilojen erikoistarpeet erilaisissa käyttötilanteissa.DALI-järjestelmät toteutetaan yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, tilaajan ja käyttäjien tarpeet huomioiden.