Kodinkoneet ja valaisimet

Kodinkoneet Sähkö-INSTO

Kodintekniikka aina matkapuhelimista jääkaappeihin liikkeestämme Raision keskustasta

Sähkö-INSTO Oy on osa laadukasta ja luotettavaa Euronics-ketjua. Myymälästämme löydät ammattitaitoisen asiantuntijan avulla sinulle parhaiten sopivat kodinkoneet jääkaapeista pesukoneisiin, televisioista tietokoneisiin ja matkapuhelimista sisustusvalaisimiin. Ammattitaitoinen myyntihenkilöstömme auttaa myös valaistusratkaisuissa sekä muissa kodin sähköisissä pulmatilanteissa. Muista, että tarvittaessa saat kauttamme myös sähköasennukset ja muut sähkötyöt koko Turun alueella.
Puh. 020 712 9707

Laadukasta palvelua tuotteen valinnasta asennukseen

Meillä Euronics-luottohenkilösi on henkilökohtaisesti valmis auttamaan paikan päällä myymälässä, puhelimitse tai netin välityksellä. Valtakunnallisen Euronics-ketjun ja ketjuostomme ansiosta kykenemme takaamaan kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme! Kokemuksesta tiedämme myös mitkä asiat kodintekniikassa askarruttavat ja voimme vastata niihin. Haluamme löytää juuri sinulle sopivat kodinkoneet ja palvella niin tuotteen valinnassa, kotiinkuljetuksessa, asennuksessa kuin käyttöneuvonnassakin.
Kodinkoneet ja valaistus
Kodinkoneet ja valaistus - Kello - Sähkö-INSTO

Teemme myös DALI-ohjelmointia!

Useiden valaistusalueiden kokonaisuuksia voidaan hallita DALI-järjestelmillä, ja niiden ohjauksen piiriin voidaan integroida paljon muitakin kodin tai kiinteistön toimilaitteita. DALI-järjestelmillä jonkin tietyn alueen, tai vaikka koko rakennuksen, useimmat päivittäiset toiminnot voidaan automatisoida ohjausjärjestelmien avulla.  Samalla pystytään huomioimaan tilojen erikoistarpeet erilaisissa käyttötilanteissa. DALI-järjestelmät toteutetaan yhteistyössä suunnittelijoiden kanssa, tilaajan ja käyttäjien tarpeet huomioiden.

Kuvagalleria