Luotettavaa sähköasennusta monipuolisesti

Palvelemme Raisiossa, Turussa ja lähialueilla

Aivan Raision keskustassa sijaitseva Sähkö-INSTO Oy on paljon muutakin kuin kodintekniikan ja sähkötarvikkeiden myymälä. Liikevaihdosta noin kolmannes muodostuu myymälätoiminnasta, loput monipuolisesta asennustoiminnasta.

Sähkö- ja hybridi-autojen
latauspisteiden asennukset
yrityksille ja kotitalouksiin!

Meiltä laadukkaat sähkö- ja hybridi-autojen latauspisteet ammattitaitoisella asennuksella. 

Olemme asentaneet Schneiderin latauspisteen omaan pihaamme malliksi, ja lisää vaihtoehtoja eri valmistajilta löytyy myymälästämme - Tule tutustumaan! 

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................


Meiltä myös erikoisosaamista vaativat sähkötyöt

Asennustoimintamme kattaa sekä yksityistalouksien tarvitsemat sähköasennukset omakotitalojen rakennussähköistyksistä erilaisiin korjaus- ja pienasennuksiin, että yritysten ja julkishallinnollisten kohteiden sähkötyöt teollisuusrakennussähköistyksistä katuvalaistusasennuksiin.

Erikoisosaamisalueitamme ovat teollisuuden prosessisähköistykset, räjähdysvaarallisten tilojen sähköistykset, paloilmoitinlaitesähköistykset, turvallisuustekniikka sekä katuvalaistuksen rakentaminen ja huoltotyöt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Monipuoliset sähköasennukset ovat ydinpalveluitamme:

Tutustu asennuspalveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä kysyäksesi lisää! Voit myös aina poiketa myymäläämme asiantuntevan henkilökuntamme juttusille. Tervetuloa!

Yhteydenottolomake

Yritys
Yksityishenkilö
puhelimitse
sähköpostilla