Sähkötyöt yksityisille

Keikkatyöt

Kodin sähköasennukset ammattitaidolla

Palvelemme kotitalouksia piensähkötöistä ulkovalaisinasennuksiin Raision ja koko Turun alueella

Repsottaako pistorasia? Haluaisitko uusia kodin valaistusta? Piristäisikö pihamaata tunnelmallinen ulkovalaistus? Käänny Sähkö-INSTO Oy:n puoleen! Tarvikevarustellulla pakettiautolla liikkuva, luotettava ja ammattitaitoinen asentajamme tulee tekemään kotisi piensähkötyöt pistorasia-asennuksista ulkovalaisinasennuksiin. Hoidamme laadukkaasti ja ammattitaidolla myös vaativatkin kodin sähköasennukset Turun alueella. Olemme kokenut ja paikallinen sähköliike sinua lähellä.

Teetä kodin sähkötyöt aina ammattilaisella

Kun olet sähkötöiden tarpeessa, kannattaa aina ottaa yhteyttä alan kokeneeseen ja luotettavaan ammattilaiseen. Sähkö-INSTO Oy on S1-pätevyysluokan sähköurakoitsija, joka toteuttaa kodin sähköasennukset turvallisesti, ammattitaidolla ja kerralla oikein.
Keikkatyöt

Hoidamme sekä pienet että vaativat sähköalan työt Raision ja koko Turun alueella

Sähkö-INSTO Oy ottaa mielellään hoitaakseen myös yksittäiset sähköalan keikkatyöt Turun seudulla. Liikumme kattavilla sähkötarvikkeilla ja -työkaluilla varustellun automme kera tekemässä asiakkaiden pyynnöstä erilaisia sähkötöitä. Tällaisia ovat esimerkiksi pienet sähkötyöt, kuten pistorasioiden asennukset ja ulkovalaisinasennukset. Niin ikään haastavammatkin sähköasennukset onnistuvat asentajiltamme tasokkaalla toteutuksella.